Karlien Andries

Werk

In hoofdberoep werk ik in een centrum geestelijke gezondheidszorg in het volwassenenteam. Dit houdt in dat ik zelfstandig therapie geef aan volwassenen met een psychische en/of psychiatrische problematiek. Ik werk daar in een multi-disciplinair team o.l.v. een psychiater. In bijberoep werk ik indien nodig samen met de kinesitherapie praktijk van Stéphan Billiet. Psychische klachten hebben vaak (niet noodzakelijk) ook een lichamelijke component. Vice versa kunnen lichamelijke klachten ook een mentale oorsprong hebben.Opleidingen

In 2005 studeerde ik af als Master in de Wijsbegeerte. Daarna behaalde ik een bachelor in het Sociaal Werk. Van 2014-2018 volgde ik de 4-jarige opleiding Contextuele Therapie. Vanuit dat gedachtegoed blijf ik me graag verder verdiepen. Verder school ik me bij via supervisie en studiedagen.

Ik ben lid van de BVRGS en de vereniging van contextueel werkers.